Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Nassaulaan – Haarlem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Nassaulaan
Nassaulaan 25 2011 PB
Haarlem

Afspraak maken

Spreekuurbezoek is mogelijk na het maken van een afspraak.

Voor het maken van een reguliere afspraak kunt u in het patiëntportaal zelf een afspraak maken met de huisarts. Klik hier om een afspraak te maken. Voor afspraken met een van de andere medewerkers kunt u op werkdagen bellen tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

Voor dringende / spoedeisende gevallen krijgt u voor dezelfde dag een afspraak, voor overige gevallen kunt u het beste ruim van tevoren een afspraak maken. De praktijkassistente vraagt u in het kort naar de reden van het spreekuurbezoek. Op deze wijze kunnen de urgentie en duur van het consult beter ingepland worden.

Voor EHBO en ernstige spoedgevallen kunt u direct terecht. Als u ons tevoren belt (via de spoedlijn, keuze 1), houden wij rekening met uw komst. Zo nodig komen wij direct bij u thuis of sturen wij een ambulance.

De huisartsen willen uw probleem of vraag zorgvuldig behandelen.  Een afspraak van 10 minuten is in het algemeen te beperkt voor het beantwoorden van meerdere gezondheidsvragen of het analyseren van uitgebreidere problematiek. De arts kan u dan vragen om een nieuwe afspraak te maken. Ook kunt u zelf de assistente om een dubbele afspraak (20 minuten) vragen. Een dergelijke werkwijze draagt ook bij aan het beperken van wachttijden.

Wanneer u niet kunt komen naar een afspraak, wilt u dit dan op tijd laten weten? De voor u gereserveerder tijd kan dan nog aan een andere patiënt besteed worden.