Algemene praktijkinformatie – Huisartsenpraktijk Nassaulaan – Haarlem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Nassaulaan
Nassaulaan 25 2011 PB
Haarlem

Algemene praktijkinformatie

De praktijk is het geopend en bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. De praktijk is het gehele jaar op werkdagen geopend, de officiële feestdagen uitgezonderd.

Telefoonnummer: 023 5314520 / E-mailadres: huisartshaarlem@gmail.com / Instagram: @huisartshaarlem.

De praktijk bevindt zich in een modern gerenoveerd pand tussen het historische centrum van Haarlem en het Centraal Station Haarlem. De praktijk is rolstoeltoegankelijk. Voor vragen kunt u terecht bij de assistentes.

In huisartsenpraktijk Nassaulaan  zijn 11 medewerkers werkzaam: drie huisartsen, een praktijkmanager, drie praktijkassistentes, een praktijkverpleegkundige, een praktijkpsycholoog en een orthopedagoog.

Huisarts Irina Schend werkt op maandag, dinsdag en woensdag.

Huisarts Thijs Belderok werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.

Huisarts Geretta Hogendoorn werkt op maandag en dinsdag.

Voor de chronische zorg (diabetes, hartaandoeningen, longziektes en zorg aan kwetsbare ouderen) worden de artsen ondersteund door Irene Fortgens,  praktijkverpleegkundige. Zij heeft de functie van POH-S en zij heeft haar eigen spreekuren. Irene Fortgens is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend.

Daarnaast zorgt de praktijkmanager Anouk Blokhuis (aanwezig op maandag) samen met de assistentes Laura Mors en Suna Sidow voor een goede organisatie van de praktijk.

De algemene taken van de doktersassistente bestaan onder meer uit het (telefonisch) regelen van afspraken, visites en recepten. Verder geeft zij medische adviezen in samenspraak met de artsen. De medische taken die de assistente uitvoert zijn onder andere  bloeddrukmetingen, glucosegehalte bepalen, hechtingen verwijderen, oren uitspuiten, vaccineren / injecties geven en het maken van uitstrijkjes in het kader van het Bevolkingsonderzoek Baarmoederhalskanker.

In onze praktijk werken Jessica Lieve als praktijkpsycholoog voor volwassenen (maandag, dinsdag en donderdag) en Leonie van de Lustgraaf als orthopedagoog voor kinderen en jongeren (woensdagmiddag).

De psycholoog en orthopedagoog hebben de functie van POH-GGZ en POH Jeugd. De  POH-GGZ staat voor praktijk-ondersteuner huisartsenpraktijk voor geestelijke gezondheidszorg. De POH-GGZ / POH Jeugd en de huisarts werken samen bij het behandelen en begeleiden van patiënten met psychische en (psycho)sociale klachten. U kunt via de huisartsenpraktijk in contact komen met de POH-GGZ / POH Jeugd.

Voor meer informatie over de praktijkpsycholoog, klik hier.

Voor meer informatie over de orthopedagoog, klik hier.